Look Trip Holiday
เวลาทำการ : จันทร์-เสาร์ 09.00 น-18.00 น
Look Trip Holiday
เบอร์โทรติดต่อ
02-130-6430
single page jaa

Ieri, a împărtășit o poză cu ea în lenjerie, o frunză de varză peste fiecare gâfâie și a dezvăluit că a decis să treacă la alimentarea cu sticle când a realizat că Charlie urmărește urmele (minuscule) urme ale surorii sale mari, Bella.

Ieri, a împărtășit o poză cu ea în lenjerie, o frunză de varză peste fiecare gâfâie și a dezvăluit că a decis să treacă la alimentarea cu sticle când a realizat că Charlie urmărește urmele (minuscule) urme ale surorii sale mari, Bella.

Dar, în ciuda narcotice cu rap-ul rău, doar o mică parte din persoanele care suferă de durere sunt susceptibile să devină dependenți. Un procent mai mare poate deveni fizic, dar distincția este importantă pentru a înțelege dacă medicul dumneavoastră prescrie – sau dacă doriți – un medicament din clasa opioidă.

Dependența adevărată are un aspect puternic al dependenței mentale și poate rula în familii. Ar trebui să utilizați opioide pentru durerea cronică?

Zoom imagine Un expert de top îți spune ce trebuie să știi înainte de a lua aceste analgezice puternice Citește mai mult Mai multe despre medicamente pentru durere Când medicul tău nu va prescrie narcoticeManagerizarea efectelor secundare ale calmantului Controversa care înconjoară medicamentele pentru durere “Dependența implică într-adevăr o componentă psihologică”, spune Roger Chou , MD, profesor asociat de medicină la Oregon Health and Science University. “Cineva se concentrează foarte mult asupra obținerii de opioide. Adesea se confruntă cu un nivel ridicat sau euforie atunci când iau drogurile și își doresc”. În timp ce există cazuri în care un pacient cu durere cronică va experimenta un nivel ridicat, acestea sunt mai puțin frecvente.

Medicii cu experiență vor crește doza lent pentru a evita declanșarea acestui efect secundar. De unde știi dacă ești predispus la dependență?

Un istoric personal sau familial de consum de alcool sau droguri ridică un steag roșu. Acum se crede că dependența are o componentă genetică și poate fi declanșată de condiții psihologice sau sociale.harmoniqhealth.com Orice boală psihiatrică majoră – inclusiv tulburări de dispoziție, cum ar fi depresia și tulburările de anxietate – pot crește șansa de a fi agățat.

Orice medic bun vă va examina cu atenție istoricul și apoi va monitoriza utilizarea medicamentului. Este, de asemenea, ceva ce un soț sau un îngrijitor ar trebui să privească atunci când persoana iubită începe un regim narcotic.

Următoarea pagină: îi puteți abuza fără a fi dependent [pagina] Puteți să îi abuzați fără a fi dependenți Șansa de dependență este statistică mică, spune Frank Vocci, doctor, director al diviziei de farmacoterapie și consecințele medicale ale abuzului de droguri la Institutul Național cu privire la abuzul de droguri. Vocci estimează că este în jur de 2%.

Cu toate acestea, el avertizează că linia dintre dependență și abuzul de opioide nu este întotdeauna clară. Pacienții se pot găsi din ce în ce mai dependenți de medicamentele lor și trebuie să fie atenți la acest lucru. “Există cazuri când pur și simplu au o creștere a durerii. De exemplu, cu pacienții cu cancer.

Este legitim, spune Vocci. Dar sunt alte momente în care oamenii încep să ia mai mult decât li se prescrie, deoarece încearcă să mediceze altceva decât durerea. S-ar putea să se simtă stresați. „O rețetă de opioid ar trebui să acopere inițial doar o săptămână sau două de medicamente, spune Vocci, pentru a permite medicilor să-și monitorizeze îndeaproape pacienții, iar medicii ar trebui să vegheze la cazurile în care pacienții spun că rețetele lor s-au terminat devreme.

Dependența necesită un tratament special Rețineți că, chiar dacă nu dezvoltați dependență psihologică de un narcotic, veți deveni probabil dependent fizic. Acestea sunt medicamente puternice, care au un efect puternic asupra chimiei organismului.

Atunci când încetați să luați opioide, va exista adesea un proces de retragere, care poate include transpirația, ritmul cardiac rapid, greață, lovituri de gâscă și anxietate. Deseori, medicii își îndepărtează pacienții din cauza opioidelor treptat, chiar dacă le-au luat doar pentru o perioadă scurtă de timp, mai degrabă după care îi fac pe curcan rece.

Poate pune frunzele de varză pe sânii tăi, să ușureze oprirea alăptării? Acest influencer pare să gândească Deci este o poveste veche a soțiilor – sau știința arată că frunzele de varză încetează cu adevărat lactația?

Am întrebat un ob-gyn. De Claire Gillespie 21 noiembrie 2019 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimite mesaj text Tipărire Când aveți iubito, ai nevoie de o serie de lucruri esențiale pe mână pentru a menține trauma (și lacrimile) la minimum.

Scutece, salopete, chiloți, pături și pătrate de muselină sunt printre elementele care ar trebui să fie în ofertă. Dacă hrăniți biberonul, veți avea nevoie de sticle și tetine, iar dacă alăptați, sutienele de alăptare și tampoanele sunt obligatorii.

Ceea ce nu se recurge în mod obișnuit pe lista esențială este o grămadă de frunze de varză. Dar asta este ceea ce influențatorul Carly Waddell pare să se bazeze pe acesta pentru a-și reduce aportul de lapte acum, după ce a încetat să-și alăpteze fiul de o săptămână, Charlie.

Ieri, a împărtășit o poză cu ea în lenjerie, o frunză de varză peste fiecare gâfâie și a dezvăluit că a decis să treacă la alimentarea cu sticle când a realizat că Charlie urmărește urmele (minuscule) urme ale surorii sale mari, Bella. RELATED: 10 fotografii de alăptare uimitoare pentru Săptămâna Mondială a Alăptării Albastre 2019 „Bella a fost atât de nou-născut,” a scris Waddell. „A plâns și a plâns luni întregi.

Aruncă în sus. Avea dureri de gaz. Am alăptat luni întregi, pentru că asta mi s-a spus că este „cel mai bun”. Când am schimbat-o pe Bella în formulă, era un copil mic, fericit.

De data aceasta, am avut speranțe că Charlie va fi altfel. Dar nu este cazul. Am decis să opresc alăptarea și să-l încerc pe aceeași formulă pe care Bella o avea, iar într-o sticlă sau două era atât de fericit. Se opri din plâns.

Se putea relaxa. Putea să doarmă. El a zambit.” Waddell și-a terminat legenda cu hashtag-ul #cabbageleavesforthewin.

Există însă vreun adevăr în teorie că frunzele de varză ajută la oprirea producției de lapte? Sau este doar o altă poveste a soțiilor vechi? Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor recomandă înțărcarea pe parcursul a câteva săptămâni sau mai mult, pentru a facilita procesul, atât pentru tine, cât și pentru bebelușul tău.

Ideea este că dacă încetați alăptarea lent, corpul dvs. va începe să producă mai puțin lapte, până când nu va mai face deloc. Cu toate acestea, dacă vă opriți brusc, sânii dvs. pot deveni încurajați, ceea ce poate provoca disconfort și / sau durere.

RELATAT: Influencerul vorbește despre renunțarea la alăptarea copilului ei: „Nu mă simt gata să dau drumul” „Când încetați alăptarea, sânii pot deveni îngroșați, deoarece laptele care nu se scurge poate înfunda conductele, ceea ce poate provoca durere “, spune Christine Greves, MD, ob-gyn la Orlando Health din Florida, pentru Health. „Este important să fim conștienți că acest lucru poate progresa către o afecțiune numită mastită, care de obicei provoacă febră, senzație de rău și roșeață în zona sânului.” CDC nu menționează frunzele de varză pentru a ajuta la suprimarea lactației, dar practica are știință de partea sa. Sunt necesare mai multe studii, dar un studiu publicat în baza de date JBI a evaluărilor sistematice și a rapoartelor de implementare din 2012 a descoperit că tratamentul cu frunze de varză utilizat la femeile cu nastere a sânului a fost eficient în reducerea durerii și a durității sânilor angurați.

Cu toate acestea, mamele care au luat parte la acest studiu au continuat să alăpteze și au descoperit că utilizarea frunzelor de varză le-a ajutat să alăpteze mai mult, ceea ce pare să respingă sugestia că frunzele de varză suprimă lactația. RELATED: 10 motive pentru care alăptarea este bună pentru dvs. O revizuire sistematică din 2016, publicată în Biblioteca Cochrane, a concluzionat că nu există dovezi bune că frunzele de varză topică au fost mai bune decât nici un tratament pentru sânii angurați în timpul alăptării, deoarece îngrijirea tinde să se îmbunătățească în timp, indiferent de timp de tratament.

Pe partea de plus, autorii au fost de acord că tratamentul a fost ieftin, este puțin probabil să provoace vătămări și ar putea fi liniștitor pentru mamă. Din nou, nu s-au constatat că aplicarea actuală a frunzelor de varză ajută la scăderea aportului de lapte. “Nu există nicio dovadă că plasarea frunzelor de varză peste sâni încetează producerea de lapte”, spune dr. Greves.

În schimb, ea recomandă să folosești ocazional o pompă de sân pentru a ușura plenitudinea, fără a goli complet sânii. „Compresele calde pot ajuta la disconfort, iar un pachet rece poate reduce umflarea – și, prin urmare, durerea”, adaugă ea. În cazul în care acest lucru nu funcționează – și cu binecuvântarea documentului dvs., încercați medicamente pentru durere fără rețea.

Pentru a obține mai multe știri despre sănătate în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul de sănătate Living 5 Motive pentru a iubi scorțișoara Condimentul sporește sățietatea, imită dulceața și oferă antioxidanți. Iată mai multe beneficii potențiale ale sănătății scorțișoarei, plus 10 modalități delicioase de utilizare a acesteia.

De Cynthia Sass, MPH, RD 21 noiembrie 2014 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Imagine zoom Danny Kim pentru TIME Scorțișoara este unul dintre alimentele mele care se simt bine. Parfumul îmi amintește de toamnă, perioada mea preferată din an și aduce înapoi amintiri despre a face plăcinte cu mere și a sărbători sărbătorile.

În timp ce am fost întotdeauna un fan al aromelor și aromelor sale, în calitate de nutriționist, sunt de asemenea încântat să răspândesc știrile despre beneficiile pentru sănătate ale scorțișoarei. De exemplu, o linguriță de scorțișoară ambalează la fel de multă putere antioxidantă ca o jumătate de ceașcă de afine, iar proprietățile antimicrobiene naturale ale scorțișoarei s-au dovedit că combate tulpinile de E. coli, precum și drojdia Candida.

De asemenea, deși tehnic nu sunt dulci, „condimentele dulci” precum scorțișoara, nucșoara și ghimbirul s-au dovedit a stimula sațietatea și a imita dulceața, ceea ce vă permite să reduceți zahărul în aproape orice, de la ceașca de dimineață a lui Joe la un lot de briose de casă Destul de impresionant, dar asta nu este totul.

Iată încă cinci beneficii potențiale pentru sănătate ale condimentării lucrurilor! O mai bună sănătate a inimii Într-un studiu recent realizat de Penn State, cercetătorii au descoperit că o dietă bogată în mirodenii, precum scorțișoara și turmericul, a ajutat la reducerea efectelor negative ale scăderii unei mese grase. După o masă bogată în grăsimi, nivelurile de grăsimi din sângele dvs. cunoscute sub numele de trigliceride cresc, iar trigliceridele cronice ridicate cresc riscul de boli de inimă.

În acest studiu mic (la doar șase bărbați supraponderali, dar altfel sănătoși între 30 și 65 de ani), rezultatele adăugării condimentelor au fost semnificative. În două zile separate, voluntarii au adăugat două linguri de condimente, inclusiv scorțișoară, la o masă grasă, care a fost testată împotriva unei mese de control identice fără mirodenii. Probele de sânge prelevate după mese au arătat că, pe lângă nivelurile de antioxidanți din sânge mai mari cu 13%, condimentele au redus trigliceridele cu aproximativ 30%.

RELATATE: 14 moduri de a folosi condimentele delicioase de toamnă Reglarea zahărului din sânge În cercetările conduse de Departamentul de Agricultură din SUA, oamenii de știință au descoperit că extractul de scorțișoară bogat în antioxidanți a contribuit la reducerea factorilor de risc asociați diabetului și bolilor de inimă.

În studiu, 22 de voluntari obezi cu prediabet au fost împărțiți aleatoriu în două grupuri. Unul a primit un placebo, celălalt o doză de extract de scorțișoară solubilă în apă de două ori pe zi, împreună cu dietele lor obișnuite. Probele de sânge de post colectate la începutul studiului și după șase și 12 săptămâni au relevat că extractul de scorțișoară a îmbunătățit starea antioxidanților și a ajutat la reducerea nivelului de zahăr din sânge.

RELATED: 10 modalități ușoare de a smulge zahărul din dieta dvs. Protejarea diabetului S-a dovedit că scorțișoara scade golirea stomacului, ceea ce frânează creșterea accentuată a zahărului din sânge în urma meselor și îmbunătățește eficacitatea sau sensibilitatea insulinei. Un studiu al Universității din Georgia a mai descoperit că scorțișoara poate preveni deteriorarea țesuturilor și inflamațiile cauzate de niveluri ridicate de zahăr din sânge.

Când nivelul de zahăr din sânge este ridicat, legăturile de zahăr cu proteinele formează compuși numiți produse finale avansate de glicare sau AGE. Vârsta activează sistemul imunitar, care declanșează inflamația și deteriorarea țesuturilor asociate cu îmbătrânirea și diabetul. În cadrul studiului, cercetătorii au descoperit o legătură puternică și directă între conținutul de antioxidanți din ierburi și condimente comune, inclusiv scorțișoara, și capacitatea lor de a preveni formarea de AGE.

Acest efect scade și mai mult riscul de leziuni cardiace, deoarece AGE-urile contribuie la întărirea arterelor. RELATATE: 14 cele mai mari mituri despre diabetul de tip 2 O mai bună funcție a creierului Cercetările arată că doar mirosul de scorțișoară îmbunătățește procesarea cognitivă, dar consumul crește semnificativ funcția creierului.

Oamenii de știință de la Wheeling Jesuit University au cerut voluntarilor să finalizeze sarcinile bazate pe computer, în timp ce nu mestecă gumă, gumă simplă sau gumă aromată cu scorțișoară, mentă sau iasomie. Procesarea cognitivă a fost intensificată cel mai mult la cele administrate de scorțișoară, ceea ce a susținut răspunsurile vizual-motorii și a îmbunătățit scorurile de atenție. Acest condiment aromatic poate ajuta și creierul să se vindece.

Un studiu realizat de oamenii de știință de la Serviciul de Cercetare Agricolă a descoperit că extractul de scorțișoară a împiedicat celulele creierului să se umfle în modurile văzute în mod obișnuit după o vătămare sau accident vascular cerebral traumatic.