Look Trip Holiday
เวลาทำการ : จันทร์-เสาร์ 09.00 น-18.00 น
Look Trip Holiday
เบอร์โทรติดต่อ
02-130-6430
single page jaa

Întoarceți covoarele și aspirați pe spate, precum și pe partea din față.) Curățați profesional covoarele de la perete la perete și zona o dată pe an.

Întoarceți covoarele și aspirați pe spate, precum și pe partea din față.) Curățați profesional covoarele de la perete la perete și zona o dată pe an.

suc de lime (de la 1 la 2 lime), plus lime suplimentare pentru garnitură (opțional) Sare și piper negru proaspăt măcinat Miere, opțional Sos fierbinte, opțional LEGAT: Cum să faci trei cocktailuri de vară răcoritoare 1. Într-un blender, combină sucul de legume, salsa, suc de castravete și lămâie; se amestecă până se omogenizează și se omogenizează. 2. Gustă și condimentează generos cu sare și piper. Amestecă din nou. 3. Adăugați miere 1 linguriță. la un moment dat, dacă este necesar pentru a echilibra aroma. 4. Adăugați sos fierbinte, dacă doriți. 5. Pentru a servi, turnați ½ la 1 oz. tequila într-un pahar highball (gheața este opțională). 6. Completați cu ½ până la 1 cană amestec de suc. Se ornează cu lime, dacă se dorește. “” https://www.health.com/fitness/bosu-ball-exercises-daily-burn200OK Antrenamentele de bază pentru greutatea corporală sunt bune – până când plictiseala se instalează. Dar asta nu înseamnă că trebuie să scoateți fiecare piesă de echipament de sală de gimnastică care a fost vândut vreodată la televizorul din noaptea târziu. Puteți amesteca sesiunea cu adăugarea unui instrument unic, cu mai multe fațete, cum ar fi mingea BOSU. Potrivit Sara Lewis, antrenor celebru și fondator al XO Fitness din Los Angeles, „mingea BOSU este atât de eficientă datorită modului în care combină o suprafață instabilă cu una plană, ceea ce o face o opțiune incredibil de versatilă”. Asta se traduce prin „sute de exerciții polivalente la dispoziția dvs. – de la munca brațelor, la munca laterală și a corpului, la mișcările picioarelor și tot ce există între ele”, spune Lewis, care a pregătit A-listeri precum Ryan Gosling și Sofia Vergara.

Nu vorbim doar despre un singur stil de antrenament. „Vă puteți concentra pe o muncă de stabilitate foarte specifică într-o zi, apoi puteți decide să vă angajați cu forța cardio în următoarea zi.” Sau, puteți obține cele mai bune din ambele lumi cu un antrenament cu circuit dublu, precum cel de mai jos, proiectat de Lewis exclusiv pentru Daily Burn – având în vedere arderea maximă. ÎN LEGĂTURĂ: 6 antrenamente Killer Cardio care nu implică alergarea Pentru aceste exerciții cu minge BOSU, veți începe cu o mișcare de activare de bază înainte de a arunca mușchii oblici și stabilizatori. Apoi, veți lucra mușchii interiori și externi ai coapsei și veți termina cu o explozie de cardio, spune Lewis. Completați întregul circuit, apoi schimbați laturile a doua oară. Repetați pentru un total de patru runde, astfel încât să loviți fiecare parte de două ori. Cinci mișcări, un circuit al corpului total, hai mingea! 1. Sus / Coborâre Cum să: Începeți în scândură înaltă cu mâinile pe partea squishy a mingii BOSU, degetele orientate ușor spre exterior, umerii peste încheieturi și picioarele flexate, picioarele puternice (a).pareri despre potencialex Inspirați în timp ce vă lăsați pe antebrațe, câte un braț pe rând, cu palmele îndreptate în sus (b). Expirați în timp ce vă plantați palmele înapoi pe BOSU și în scândură înaltă (c).

Repetați pentru 10 repetări, menținând coloana vertebrală lungă și nucleul cuplat. ÎN LEGĂTURĂ: 3 greșeli obișnuite de scândură (și cum să le remediați) 2. Eliminator de talie Cum: Reveniți la poziția de scândură înaltă, mâinile pe mingea BOSU (a). Păstrând un nucleu puternic, trageți genunchiul drept spre cotul drept, apoi întoarceți piciorul pe podea (b). Repetați pentru 10 repetări, apoi lipiți 10 impulsuri, de la genunchi la cot (evitați piciorul înapoi între impulsuri) (d). Mergeți înapoi la scândură și lăsați-l în genunchi în poza copilului pentru o întindere rapidă de 15 secunde. ÎN LEGĂTURĂ: 7 exerciții fără greutăți pentru abs de la pachetul de șase 3. Scoică uriașă Cum: începând cu mingea BOSU din stânga, veniți în genunchi și așezați antebrațul stâng în centrul BOSU (a).

Ridicați-vă într-o variantă de scândură laterală, cu piciorul de jos (stânga) drept în lateral și piciorul de sus (dreapta) în spatele dvs., îndoit la 45 de grade pentru sprijin. Ridicați brațul drept spre cer și țineți șoldurile ridicate (b). Inspirați pentru a vă pregăti, apoi expirați în timp ce vă aduceți mâna dreaptă și piciorul stâng împreună, ținând piciorul drept. Accentul trebuie pus pe ridicarea piciorului drept mai sus decât brațul coborât (c). Reveniți la pornire și repetați de 10 ori. ÎN LEGĂTURĂ: 5 moduri mai bune de a sculpta un fund mai puternic 4. Lovitura laterală îngenunchiată Cum: Reveniți la genunchi, de data aceasta cu genunchiul stâng în centrul BOSU și piciorul drept extins, piciorul sprijinit pe podea și brațele laterale (un ). Cu fața spre față, înclinați-vă spre stânga pentru a planta mâna stângă la stânga BOSU. Asigurați-vă că poziționați umărul stâng peste încheietura mâinii și șoldul stâng peste genunchi. (b). Apoi, extindeți brațul drept spre cer în timp ce ridicați simultan piciorul drept până la nivelul șoldului (c). Ridicați piciorul cu câțiva centimetri deasupra nivelului șoldului, apoi coborâți spatele până la nivelul șoldului (d).

Repetați pentru 20 de repetări. Terminați în câine descendent pentru o întindere rapidă de 15 secunde. ÎN LEGĂTURĂ: Ești spumă care rulează totul greșit? 5. Squats Side-to-Side Cum: Într-o poziție în picioare, așezați piciorul drept în centrul BOSU (a). Șoldurile inferioare într-o poziție adâncă ghemuit (b). Puneți ambele picioare împreună pe mingea BOSU, rămânând jos în ghemuit (c). Apoi, scoateți piciorul drept de pe BOSU, coborând mai adânc în ghemuit.

Repetați genuflexiunile în mișcare pentru 20 de repetări pe aceeași parte (vom atinge cealaltă parte în runda a doua!) (D). Încheiați cu 10 salturi ghemuit pe BOSU pentru o explozie cardio-extra. Acest articol a apărut inițial pe DailyBurn.com. “” https://www.health.com/weight-loss/13-fast-weight-loss-tips-we-tried-them200OK “” https://www.health.com/fitness/stretching-the-secret -pentru a alerga-mai bine-mai repede-și-mai mult200OK din revista Health Stretching-ul poate îmbunătăți pasul (ceea ce poate crește ritmul) și vă poate ajuta să evitați rănile. Faceți aceste trei mișcări ușoare după alergare. Câine cu fața în jos De ce faceți acest lucru: pentru a ajuta la prevenirea etanșeității la spatele picioarelor, pentru a îmbunătăți lungimea pasului și a crampelor gambei nix. Cum: Din poziția de împingere, apăsați șoldurile în sus și tocurile în jos, astfel încât să vă aflați într-un V inversat . Concentrați-vă pe distanța dintre șolduri și tocuri. Țineți apăsat timp de 20-30 de secunde; repetați de două ori. Îngenunchierea Lunge De ce faceți acest lucru: pentru a ajuta la prelungirea flexorilor șoldului și pentru a vă deschide partea din față a șoldurilor, ceea ce vă poate îmbunătăți postura și forma de alergare și reduce riscul de rănire. Cum: Îngenuncheați cu genunchiul stâng pe sol, cu piciorul drept înainte și genunchiul drept îndoit la 90 de grade peste glezna dreaptă. Păstrați coloana vertebrală atât timp cât vă înclinați bazinul înainte, aplatizând partea inferioară a spatelui și întinzându-vă fața șoldului stâng. Țineți apăsat 20-30 de secunde; repetați de cealaltă parte.

Intinderea scaunelor cu picioarele încrucișate De ce să o faceți: pentru a ajuta la evitarea durerilor de fund, sciatic și de spate, care pot fi cauzate de alergarea prea mult prea devreme (antrenament excesiv) sau așezarea pentru perioade lungi de timp. și încrucișează genunchiul drept peste stânga, îndoind ambele. Trageți genunchii spre piept pentru a simți întinderea adânc în mușchiul fundului. Țineți apăsat 20-30 de secunde; repetați de cealaltă parte. “” https://www.health.com/home/could-your-rug-make-you-sick200OK De la revista HealthCovoarele și covoarele încălzesc o cameră și se simt minunat sub picioare, deci ce să nu iubești? Toate problemele de sănătate pe care le pot provoca. Acoperirile de podea sunt un rezervor major pentru alergenii din interior și din exterior, inclusiv parul de animale și acarienii de praf, explică Jonathan Bernstein, MD, profesor de medicină la Universitatea din Cincinnati, în Divizia de Imunologie și Alergie. „Și anumite materiale pentru covor degajă compuși organici volatili gazoși sau COV, care pot provoca dureri de cap și probleme respiratorii persoanelor susceptibile.” Dar nu este nevoie să înfășurați aceste covoare – urmați doar aceste orientări sănătoase. Reducerea dimensiunii „Cu cât un covor este mai mare și mai plin, cu atât este mai greu să îndepărtați alergenii din el”, spune dr. Bernstein. „Covoarele cu grămadă mică sunt mai bune, deoarece mai puțini alergeni se blochează în fibre.” Materialele naturale precum bumbacul, sisalul, iuta, iarba de mare și cânepa sunt adesea țesute în covoare mai subțiri, făcându-le opțiuni inteligente. Mergeți pentru Green Label Covorul de perete pentru perete este realizat de obicei cu fibre sintetice, suporturi și adezivi care eliberează COV. Deci, atunci când cumpărați covor pentru o cameră întreagă, este important să căutați fibre naturale, cum ar fi lână sau produse sintetice care au obținut Green Label sau Green Label Plus de la Carpet and Rug Institute, care asigură că învelișurile de podea au emisii reduse de COV .

Dacă ai sfârșit cu o pardoseală care împinge, nu este nevoie să te panici. Majoritatea covoarelor scapă de COV-uri în câteva săptămâni, spune Richard Shaughnessy, dr., Director al Programului de aer interior de la Universitatea din Tulsa. (Asigurați-vă doar că adezivii utilizați pentru instalarea covorului de la perete la perete nu au COV sau au un conținut scăzut de COV.) Pentru a ajuta, deschideți o fereastră pentru a lăsa aerul proaspăt. Dacă aveți un covor nou, depozitați-l în garaj sau subsol până când mirosul dispare. Fii un ciudat îngrijit Curățarea temeinică ajută la controlul nivelurilor de alergeni, așa că aspirează cel puțin o dată pe săptămână cu un aspirator echipat cu un filtru HEPA. (Întoarceți covoarele și aspirați pe spate, precum și pe partea din față.) Curățați profesional covoarele de la perete la perete și zona o dată pe an. Agenții de curățare sunt acum netoxici, spune Gene Cole, dr., Profesor de științe ale sănătății mediului la Universitatea Brigham Young; găsiți un agent de curățare certificat lângă dvs. la CertifiedCleaners.org. “” https://www.health.com/food/25-fresh-corn-recipes200OK “” https://www.health.com/food/keto-breakfast-recipes-on-pinterest200OK Dieta ketogenică este bogată- grăsime și cu conținut scăzut de carbohidrați și, dacă acordați atenție tendințelor alimentare și nutriționale, atunci știți deja că rețetele creative pentru acest plan de slăbire sunt pe toate rețelele sociale. Dacă ați plecat keto sau vă gândiți să încercați, consultați aceste idei gustoase de masă de dimineață pentru a vă ajuta să rămâneți plin, să obțineți energie și să vă simțiți mulțumiți. A merge keto nu înseamnă să renunți la o grămadă de clătite, datorită acestei rețete de la Sirena cu mușchi. Un mic dejun cu o singură tigaie cu proteine ​​și verdeață consistentă? Îi poți mulțumi I Save A to Z pentru această rețetă decadentă, plină. Prăjește-ți succesul în alimentația sănătoasă cu această rețetă de covrigi de la Gimme Delicious. Această masă din mers, de la I Breathe I’m Hungry, pune toate mâncărurile preferate la micul dejun într-o ceașcă. Brioșe de afine Keto Aceste brioșe de afine crocante, consistente de la Food Faith Fitness sunt sărace în carbohidrați și ambalate cu fructe.

Asociați un castron cu această granola ambalată în proteine ​​din All Day I Dream About Food cu … Este netedă, cremoasă și prietenoasă cu ceto-urile, de la Grăsime pentru slăbit. Uitați de BLT! ABE este noul acronim pe care îl vei iubi, datorită acestui fel de mâncare de la Lil ’Luna. Taco Tuesday tocmai a devenit mai delicios cu această răsucire inspirată de micul dejun de la Perfect Keto. Această pâine prăjită dulce de la poftele sezoniere va face un mic dejun absolut celular. Ai crezut că keto te va feri de produse de patiserie? În nici un caz.

All Day I Dream About Food pune la cale ceva care te va face să te răsuciți și să strigi. Ciupercile Portobello, ouăle și roșiile fac un trio gustos în această rețetă din Paleo Gluten Free Eats. Vei merge cu banane (îmi pare rău, nu m-am putut împotrivi!) Pentru această pâine de la Meraadi, omologată keto. Ți-e foame încă? Luați o lovitură la oricare dintre aceste rețete populare pentru următorul mic dejun. Le puteți face cu o seară înainte și pur și simplu reîncălziți, sau pur și simplu puneți-le într-un castron și sunteți gata de plecare. “” https://www.health.com/nutrition/moringa200OK De-a lungul anilor mei de nutriționist, am văzut o serie de noi super-alimente fierbinți – de la fructe de padure goji și acai la colagen, matcha și maca. Ultimul care s-a alăturat pachetului: moringa. Arborele moringa este originar din India și este cultivat și în America Centrală și de Sud, Africa, Indonezia, Mexic, Malaezia și Filipine. Frunzele sale sunt bogate în vitaminele A, C și E; unele vitamine din grupul B; și mineralele calciu, potasiu, zinc, magneziu și fier. Se laudă chiar cu compuși antioxidanți și antiinflamatori. Deoarece moringa poate fi cultivată ușor și ieftin – iar frunzele își păstrează substanțele nutritive atunci când sunt uscate – a fost o cultură importantă în lupta împotriva malnutriției în țările în curs de dezvoltare. Din punct de vedere istoric, moringa a fost utilizată medicinal pentru a trata o lungă listă de afecțiuni, inclusiv anemie, artrită, astm, probleme digestive, diabet, hipertensiune arterială și infecții.

Se aplică și local, pentru a trata rănile, mușcăturile și negii. Și se crede că moringa contribuie la promovarea producției de lapte matern la mamele noi. Dar o mare parte din cercetările științifice privind frunzele de moringa și extractele de frunze au fost făcute cu animale. Descoperirile timpurii par să sugereze că frunzele pot ajuta la sănătatea inimii și la protecția cancerului, precum și la rezistența fizică și îmbunătățirea sexuală. Cercetările umane limitate sugerează, de asemenea, că frunza de moringa ar putea fi utilă pentru gestionarea diabetului. Într-un studiu, comprimatele de frunze de moringa deshidratate au redus nivelul zahărului din sânge la adulții cu diabet de tip 2 cu aproape 30% în trei luni. Cu toate acestea, este important să rețineți că doar pentru că un aliment este natural, asta nu înseamnă că este lipsit de potențiale efecte secundare și interacțiuni.

Studiile preliminare efectuate pe animale sugerează că moringa ar putea reduce în continuare nivelul hormonilor tiroidieni la persoanele cu hipotiroidism și ar putea reduce eficiența medicamentelor de substituție a hormonului tiroidian. Și, deși moringa a fost studiată la femeile care alăptează, efectele sale potențiale asupra copiilor alăptați nu au fost pe deplin evaluate. Deci, mamele care alăptează ar trebui să se îndepărteze deocamdată. LEGATE DE: 21 de alimente fără valoare pe care un nutriționist le va tăia imediat din dieta dvs. În plus, unele părți ale plantei de moringa (altele decât frunzele) ar putea avea riscuri pentru sănătate. Potrivit bazei de date cuprinzătoare a medicamentelor naturale, de exemplu, rădăcina, scoarța și florile moringa pot provoca contracții uterine care pot declanșa avort spontan. Un alt factor de luat în considerare este că produsele moringa variază adesea în formularea lor.

Unele sunt vândute sub formă de pulberi, altele sub formă de capsule sau ceai. Unele produse combină moringa cu alte ingrediente. Și unii pot folosi diferite părți ale plantei în moduri diferite. În plus, nu există încă o „doză” de moringa standardizată pentru sănătatea și sănătatea generală. Articolele și segmentele TV care promovează cel mai recent și mai mare superaliment nu discută adesea despre posibilele sale contra. Deci, înainte de a adăuga alimente fierbinți sau supliment la dieta obișnuită, merită să faceți un pic de teme. Când vă gândiți dacă un produs alimentar sau un produs nou este potrivit pentru dvs., este esențial următoarele: 1. Știți ce introduceți în corpul dumneavoastră. 2. Nu treceți peste bord. 3. Și rețineți că, indiferent dacă utilizați sau nu suplimente super-alimentare, cel mai bun mod de a vă proteja sănătatea este cu o dietă curată, bogată în nutrienți, echilibrată; și continuarea cu alte obiceiuri sănătoase, cum ar fi activitatea fizică și prioritizarea somnului.

Cynthia Sass este editorul nutriției care contribuie la sănătate, un autor best-seller al New York Times și consultant pentru New York Yankees. Vedeți biografia completă aici. “” https://www.health.com/fitness/hannah-bronfman-wellness-mantra200OK Nu există o lipsă de discuții despre mindfulness. De fapt, o cantitate tot mai mare de cercetări explorează legătura dintre creierul nostru și corpul nostru. Indiferent dacă Hannah Bronfman știe sau nu, sloganul pe care îl trăiește fondatorul HBFIT se află la baza acestui mod de gândire. „Mantra mea personală ar fi:„ Mintea corectă, corpul strâns ”,” spune Bronfman Health. “” Și asta pentru că cred că mulți oameni pierd din vedere de ce se antrenează, iar pentru mine este mai mult o conexiune minte-corp. Așa că acest fel îmi amintește că nu este vorba doar despre fizic, ci și despre mental ”. În mod clar, creierul lui Bronfman se aliniază cadrului ei, deoarece antrenamentele ei – de la un punct mort cu o singură picioare, în timp ce se echilibrează pe o minge slam până la împingeri la yoga – au dat rezultate destul de minunate.